Shkembi Kavajes, Durres, Al
+355 68 2063020
Dhomë dyshe Superior

Dhomë dyshe Superior

30 m2
1
Tualet: Me vaske hidromasazh
Pamje: Nga deti dhe pishina
Detajet e Dhomes Foto Vendodhja Address : Shkembi Kavajes, Durres, Al Phone : +355 68 2063020 info@vilabelvedere.al
Check Details
Start From€50,00 / Night