Shkembi Kavajes, Durres, Al
+355 68 2063020

Room Modern (New Style)

Captions line here
20 m2
2
1
Po
30 m2
1
Tualet: Me vaske hidromasazh
Pamje: Nga deti dhe pishina
Po
37 m2
4
1