Shkembi Kavajes, Durres, Al
+355 68 2063020

Room Medium Thumbnail (New Style)

Captions line here

Dhomë Njëshe

18 M2
2
1
Po
Detajet e dhomës Foto Vendodhja Adresa : Shkëmbi Kavajës, Durrës, Al Telefon : +355 68 2063020 info@vilabelvedere.al
Check Details
Start From€31,00 / Night

Dhomë Dyshe

20 m2
2
1
Po
Detajet e dhomes Foto Vendodhja Address : Shkembi Kavajes, Durres, Al Phone : +355 68 2063020 info@vilabelvedere.al
Check Details
Start From€45,00 / Night

Dhomë dyshe Superior

30 m2
1
Tualet: Me vaske hidromasazh
Pamje: Nga deti dhe pishina
Detajet e Dhomes Foto Vendodhja Address : Shkembi Kavajes, Durres, Al Phone : +355 68 2063020 info@vilabelvedere.al
Check Details
Start From€50,00 / Night

Dhomë dyshe / 2 krevatë tek

20 m2
2
2
Po
Detajet e Dhomës Foto Vendodhja Adresa : Shkembi Kavajes, Durres, Al Telefon : +355 68 2063020 info@vilabelvedere.al
Check Details
Start From€45,00 / Night

Dhomë Treshe

Po
37 m2
4
1
Detajet e Dhomës Foto Vendodhja Adresa : Shkembi Kavajes, Durres, Al Telefon : +355 68 2063020 info@vilabelvedere.al
Check Details
Start From€60,00 / Night

Dhomë Familjare

Po
44 m2
4
1
Detajet e dhomes Foto Vendodhja Adresa : Shkëmbi Kavajës, Durrës, Al Telefon : +355 68 2063020 info@vilabelvedere.al
Check Details
Start From€70,00 / Night