Shkembi Kavajes, Durres, Al
+355 68 2063020

Room Classic 2 Columns

Captions line here

Dhomë Njëshe

Siperfaqja18 M2
Persona2
Krevate1
WifiPo
Start From€31,00 / Night
Check Details

Dhomë Dyshe

Siperfaqja20 m2
Persona2
Krevate1
WifiPo
Start From€45,00 / Night
Check Details

Dhomë dyshe Superior

Siperfaqja30 m2
Krevate1
TualetTualet: Me vaske hidromasazh
PamjePamje: Nga deti dhe pishina
Start From€50,00 / Night
Check Details

Dhomë dyshe / 2 krevatë tek

Siperfaqja20 m2
Persona2
Krevate2
WifiPo
Start From€45,00 / Night
Check Details

Dhomë Treshe

WifiPo
Siperfaqja37 m2
Persona4
Tualet 1
Start From€60,00 / Night
Check Details

Dhomë Familjare

WifiPo
Siperfaqja44 m2
Persona4
Tualet1
Start From€70,00 / Night
Check Details