Shkembi Kavajes, Durres, Al
+355 68 2063020

Restoranti Bregdet – BAMBOO

Restoranti Yne

BAMBOO

Fillimi ynë i suksesshëm i detyrohet pikërisht restorantit, Vila Belvedere ,sjell tek ju stilin italian si në dizajn dhe interior, ashtu edhe në kuzhinë e njohur në të gjithë Shqipërinë. Vila Belvedere ka pritur nivelet më të larta të shoqërisë në ambjentet e saj. Disponon tre salla restoranti me kapacitet mbi 200 persona, për të përmbushur çdo kërkesë tuajën.

 

E për të vazhduar traditën edhe restorant “ Bamboo” ecën mbi kryefjalën e suksesit tonë, shërbimi.Duket sikur freskia dhe aroma e bregut të detit është ingredient sekret në çdo pjatë të ofruar në atë restorant. Ju mund të zgjidhni të kaloni çdo moment të ditës tuaj në ambientet e Bamboo,por pa humbur në asnjë moment shijen e detit.