Shkembi Kavajes, Durres, Al
+355 68 2063020

Restorant Belvedere

Fillimi ynë i suksesshëm i detyrohet pikërisht restorantit, Vila Belvedere ,sjell tek ju stilin italian si në dizajn dhe interior, ashtu edhe në kuzhinë e njohur në të gjithë Shqipërinë. Vila Belvedere ka pritur nivelet më të larta të shoqërisë në ambjentet e saj. Disponon tre salla restoranti me kapacitet mbi 200 persona, për të përmbushur çdo kërkesë tuajën.

E për të vazhduar traditën e “Belvedere” ecën mbi kryefjalën e suksesit tonë, shërbimi.Duket sikur freskia dhe aroma e bregut të detit është ingredient sekret në çdo pjatë të ofruar në atë restorant. Ju mund të zgjidhni të kaloni çdo moment të ditës tuaj në ambientet e Belvedere,por pa humbur në asnjë moment shijen e detit.