Shkembi Kavajes, Durres, Al

Restoranti Bregdet – BAMBOO

Restoranti Yne

BAMBOO

Fillimi yne i suksesshem i detyrohet pikerisht restorantit. Vila Belvedere sjell tek Ju stilin italian si ne dezajn dhe interior, ashtu edhe ne kuzhine.
E njohur ne te gjithe Shqiperine, Vila Belvedere ka pritur nivelet me te larta ne ambjentet e saj. Vila Belvedere disponon tre salla restoranti me kapacitet deri ne 200 persona, per te permbushur cdo kerkese tuajen. Restoranti Napoleon me kapacitet deri ne 60 persona ne katin e gjashte me pamjen e mrekullueshme te detit Adriatik per pritje zyrtare dhe ceremoni te ndryshme. Kjo salle eshte e arreduar e gjitha me mobilje te stilit antik dhe me kend oxhaku. E te njejtit stil eshte dhe Restorant Belvedere me kapacitet 200 persona me menu te lire, dhe salla Toskana me kapacitet 100 persona per bankete te ndryshme.
Restoranti veror ne bordin e pishines me, me kapacitet 300 persona dhe muzike te zgjedhur live. Organizojme ne bordin e pishines me skenografi mbreselenese, ceremoni martesore, mbremje te mbylljes se vitit shkollor, koktejle dhe festa te ndryshme familjare.