Shkembi Kavajes, Durres, Al

Vila Belvedere Hotel-Restorant

Hotel Bar-Restorant “Vila Belvedere” e ka nisur kete aktivitet 21 vjet me pare si nje biznes familjar por ideja e saj ka qene ti’u ofrojme miqve me shume se sa thjesht nje biznes, ngrohtesi familjare, sherbim perfekt dhe komfort funksional. 

Restoranti 2 Bregdet - BAMBOO

Fillimi yne i suksesshem i detyrohet pikerisht restorantit. Vila Belvedere sjell tek Ju stilin italian si ne dezajn dhe interior, ashtu edhe ne kuzhine. E njohur ne te gjithe Shqiperine, Vila Belvedere ka pritur nivelet me te larta ne ambjentet e saj. Vila Belvedere disponon tre salla restoranti me kapacitet deri ne 200 persona, per te permbushur cdo kerkese tuajen.

Salla Konferencash

Vila Belvedere eshte e njohur per mbarevajtjen e aktiviteteve te biznesit ne Shqiperi dhe ne rajon. Klientet tane kryesor SOROS, UNDP, OSBE, USAID, KSCF, SAVE THE CILDREN, FLAG…, e shume te tjere, kane kaluar ekperienca te paharruara ne takimet e tyre te punes ketu ne Vila Belvedere.
Disponojme tre salla konferencash me kapacitet deri ne 150 persona dhe nje dhome pune.

Dicka Rreth Nesh

Hotel Bar-Restorant “Vila Belvedere” e ka nisur kete aktivitet 21 vjet me pare si nje biznes familjar por ideja e saj ka qene ti’u ofrojme miqve me shume se sa thjesht nje biznes, ngrohtesi familjare, sherbim perfekt dhe komfort funksional. Qe qendrimi juaj te jete me I kendshem mund te shfrytezoni pa asnje shpenzim tjeter shtese, pishinen verore, saunen dhe fitness. Qendrimit tuaj ne Vila Belvedere do ti japin vlere dhe vizitat ne qytetuin e lashte te Durresit, vizite ne muzeun arkeologjik dhe amfiteatrit. Mund te relaksoheni duke bere shetitje me kuaj ne bregun e Adriatikut, manexhi ndodhet 300m nga ne, ndersa mbremjet mund ti kaloni ne barin veror “Samer Mania” ne bordin e pishines dhe tingujve te muzikes Live.

Kualitet dhe Cilesi
Komoditet
Konferenca dhe Takime

Disponojme tre salla konferencash me kapacitet deri ne 150 persona dhe nje dhome pune. Qe aktiviteti juaj te jete i sukseshem ne ju ofrojme te gjitha paisjet teknike per te cilat keni nevoje:
Projektor
Tabele projektimi
Tabele per flipcharte
Sistem fonie
TV, Video DVD
Ju mund te lidheni me videokonference me parteneret tuaj kudo qe te jene, nepermjet sherbimit tone te internetit pa kabell.
Sherbime sekretarie per te cilat mund te keni nevoje:
Kompjuter me lidhje interneti
Printer
Fotokopje
Telefon/Fax

Evente dhe Argetime

Organizojme evente dhe argetime nga me te ndryshme qe ju te kaloni nje kohe sa me te bukur me miqte dhe familjen tuaj.
Kenaqesia juaj eshte prioriteti yne!